“2,200+ Pengedar #SusuCapItik menikmati Bonus Harian mencecah RM600k hari ini. Jual Susu #C2Joy Tepi Jalan dan Atas Talian je, tak perlu janji bulan bintang.” 

#HafizHiew
12-Jul-2020

So, nampak tak? Sebenarnya harga 1 sachet pakej Platinum lagi murah dari Silver!

Nampak tak? Untung runcit Platinum lagi tinggi..

So nampak tak? Anda tetap melakukan kerja, masa, tenaga, usaha yg sama shj dihabiskan tapi jika anda ambil pakej Platinum, bonus anda lebih besar.

Jika anda merupakan ahli Consumer, Bonus Performance anda tetap bernilai RM20, walaupun anda menaja pakej lain yg lebih besar. 

• Placement tanpa hilang bonus performance

Haaa.. kita jadi kaya sebab bonus ini – bonus pairing/team. Hayati betul2 duplikasi 2 & duplikasi 4 yg saya tunjukkan di bawah. Tak faham, sila tanya org yg share website ni dgn u. Ini lah bonus yg paling penting dari kesemua jenis bonus!

Pada Level/Bulan ke-6 pun jika semua duplikasi 4 platinum, dah boleh dapat income rm150 ribu sebulan tiap2 bulan pada level/bulan tersebut & seterusnya!

Sebab tu sangat penting kuasa duplikasi ini!

Bila rangkaian kita buat Repeat Order, mereka akan membawa 0.5 point, so SEMUA BARISAN upline akan dapat bonus pairing rm15 jika dah ada pending yg menanti di sebelah kaki, & DIRECT upline dpt bonus performance rm30!

Best giler! Kita akan dpt income pasif banyak kali dari downlines yg sama bila mereka buat repeat order!

Ni pun sama, bila rangkaian kita kena Auto Redemption, mereka akan membawa 0.5 point, so SEMUA BARISAN upline akan dapat bonus pairing rm15 jika dah ada pending yg menanti di sebelah kaki, & DIRECT upline dpt bonus performance RM30!

2 kali best giler! Kita akan dpt income pasif banyak kali dari downlines yg sama bila mereka buat repeat order dan/atau auto redemption!

Haaa… kan DJ da kata u ambil pakej Platinum untung.. bila downline silver u upgrade ke platinum, u dapat lagi bonus performance kali ke-2 RM322.50!

Semua yg baru join, fikir nak jadi PD (Platinum Director). Ada 2 steps:
1). CV 10,000
2). Points left/right 100/100.

Dalam bisnes ni kita fokus bantu rangkaian kita jadi PD, dgn susunan account yg betul, dapatlah kita capai pangkat seterusnya itu.

BARISAN FORCE BISNESJAYA

Flexi reward!
The Joy is on your hand!

Contoh lagi, anda ada 350 RP, anda boleh tebus 10 Umrah! Nampak tak? 1 orang boleh dapat kuantiti hadiah yang banyak tidak spt syarikat lain dapat 1 shj walaupun sales anda berlipat kali ganda dari kelayakan – itu lah beza Reward di TDC yg sangat murah hati nak bagi maksimum semua reward kpd kita yg layak!

Best power giler kan!

Ayuh rakan2 diluar sana, sambut lah peluang/rezeki yg pihak syarikat TDC/ bisnes C2Joy nak bagi ni. Lagi cepat join lagi banyak masa nak kumpul Reward Points ini.

DJ dah 12 tahun buat bisnes network marketing, tak pernah DJ jumpa syarikat yg bagi reward sebegini bagus kat pengedar2nya (bukan cabutan bertuah, nasib jer, ini ikut performance), dah la reward pelbagai jenis, boleh pilih pulak tu, & boleh dpt lebih dari 1 kuantiti reward! Power sungguh!

*Dateline tebus sehingga 30-Sept-2021

#fenomenaC2Joy

Teman-teman…

Memang benar duit bukan segala-galanya… Tapi banyak perkara/ masalah boleh diselesaikan dgn duit. Selain itu, kita mempunyai kawalan ke atas masa kita… Masa bersama orang tersayang kita…

Bayangkan kita boleh bersarapan jam 10 pagi bersama anak kecil dan pasangan kita di restoran mamak kegemaran kita, tatkala kebanyakan orang lain sedang sibuk bekerja di pejabat…

Bayangkan kita boleh meluangkan masa bersama orang tersayang terutama di saat mereka memerlukan kita di samping, tanpa pelu meminta keizinan/ memohon cuti dari majikan kita..

“Pilihan yang kita buat hari ini menentukan kehidupan kita pd masa yang akan datang”.

SESUNGGUHNYA KEJAYAAN adalah PILIHAN…
KEGAGALAN juga adalah PILIHAN…
KITA YANG PILIH!
(Of-course dengan izinNya)

Details nya, DJ akan terangkan dalam Training OnBoarding nanti. 

*Training OnBoarding dilakukan setelah anda join sesuatu bisnes

Iyerrr tak tipu… bonus masuk hari2.. terkezut den! 🙂 Syukur alhamdulillah…

Dato’ Jah terima Anugerah Ruby Director

Dato’ Jah terima Anugerah Platinum Director

Team Dato’ Jah menang pasukan sorak terbaik pada malam majlis anugerah

Saksikan penerangan Marketing Plan C2Joy  oleh Dato’ Jah

Ini pengalaman DJ selama 12 tahun di 6 bisnes berlainan. Mahal sebenarnya maklumat ini, tapi jika u baca biasa2 shj u tak kan feel.. jika u menghayatinya memang deep!

Kesemua 8 filtering ini ada dlm bisnes terbaru DJ – C2Joy. Menjadikannya lebih power!

Disclaimer: Bisnes2 DJ yg lain pun best juga.. TQ semua bisnes2 DJ!

Mesej KHAS IKHLAS dari DJ…

Kepada LEADERS yang mempunyai RANGKAIAN atau STAF di bawah mereka especially leaders besar… biasanya kita ni POSITIF & BERTANGGUNGJAWAB orang nya…

DJ dengan rasa RENDAH HATI memohon anda CHECK-IT-OUT SENDIRI bisnes C2Joy yang sedang nak pick-up ini… sekarang adalah TIMING YANG TEPAT! (jika anda check-it-out sendiri anda akan faham apa yang saya maksudkan timing tersebut..). JANGAN DENGAR CERITA DARI PIHAK KETIGA – sendiri dengar DIRECT. PERCAYA lah cakap DJ jika anda tidak join pun, ramai di dalam rangkaian atau staf anda yang AKAN JOIN NANTI.. its just a matter of TIME.. No worries, bisnes ini TIDAK KONFLIK dengan mana-mana bisnes atau pekerjaan yang anda & rangkaian atau staf anda sedang lakukan sekarang sebab SEMUA ORANG NAK SIHAT, kalau TAK JOIN PUN TETAP MINUM SUSU, BAIK JOIN – DAPAT JUGA BENEFITS nya & boleh buat DUIT. Kalau untuk anda dah cukup, buatlah untuk BANTU RANGKAIAN atau STAF anda.

DJ YAKIN, SEBAGAI LEADER (tidak kira kecil atau besar), kita tentu ada KEINGINAN NAK BANTU GROUP KITA baik yang rapat/loyal dengan kita atau yang biasa-biasa sahaja dengan kita, semua kita nak bantu. Jadi, DJ MENYERU agar anda LUANGKAN SEDIKIT MASA BERHARGA ANDA, LAPANGKAN MINDA – GO CHECK-IT-OUT SENDIRI. DO IT NOT FOR YOU BUT FOR YOUR GROUP. HELP THEM! Kadang-kadang rangkaian atau staf kita tidak berani nak buat sebab mereka hormatkan kita & sayang pada kita, mereka takut kita tersinggung walaupun mereka SEBENARNYA MEMERLUKAN PELUANG INI. Jangan sia-siakan kepercayaan mereka & rasa hormat mereka pada kita sehingga kita TERLEPAS PANDANG akan keperluan mereka. ITS OK JIKA LEPAS CHECK-IT-OUT SENDIRI anda rasa tidak sesuai untuk anda & rangkaian atau staf anda, NO OBLIGATION lepas dengar ANDA SENDIRI DECIDE. DJ cuma mohon anda JANGAN MENOLAK TANPA TAHU CERITA SEBENAR/DETAILS… Kan kita ni orang-orang yang positif & bertanggungjawab!

“Jangan malu-malu untuk buat extra income.. kalau kita susah bukan ada orang lain yang nak tolong pun… Bangkit! Bangkit! Usah di kenang peristiwa yang lepas – baik kejayaan mahupun kegagalan, jadikan panduan & sempadan.. yang penting hidup hari ini & di masa akan datang.. Hidup kita, kita yang pilih, kita yang tentukan, kita yang usahakan, of course dgn izinNya…”

Wake up & dreams… 🙂 Peluang dah ketuk depan pintu ni… cepat-cepat ler buka… orang lain yang di introduce sama waktu dengan u dah laju dah ni.. orang di Sabah pun laju.. boleh buat online/ offline, DJ tolong tunjukajar…”

Saksikan Closing oleh Dato’ Jah

❗📣

Jadual/ Program Bulan FEB 2021 (Training Online Zoom)
====================================

1️⃣ 3 Feb (Rabu)
📌Preview/ BOS C2Joy (Open to Public)
✅ 8.45pm-10.45pm
💰 Free

2️⃣ 6 Feb (Sabtu)
📌MasterClass Digital Marketing – Whatsapp
✅ 2pm – 6pm
💰 RM30 (Rangkaian DJ)
💰 RM50 (Rangkaian Luar)

3️⃣ 10 Feb (Rabu)
📌Book Review : ‘The Magic Of Thinking Big’
✅ 8.30pm – 11.30pm
💰 RM30 (Rangkaian DJ)
💰 RM50 (Rangkaian Luar)

4️⃣ 13 Feb (Sabtu)
📌MasterClass Digital Marketing – Facebook
✅ 2pm – 6pm
💰 RM30 (Rangkaian DJ)
💰 RM50 (Rangkaian Luar)

5️⃣ 17 Feb (Rabu)
📌Preview C2Joy (Open to Public)
✅ 8.45pm – 10.45pm
💰 Free

6️⃣ 20 Feb (Sabtu)
📌MasterClass Digital Marketing – Instagram
✅ 2pm – 6pm
💰 RM30 (Rangkaian DJ)
💰 RM50 (Rangkaian Luar)

7️⃣ 24 Feb (Rabu)
📌Complete Onboarding (Tertutup utk Rangkaian DJ shj)
✅ 8.30pm – 11.30pm
💰 RM50 (Rangkaian DJ)

8️⃣ 27 Feb (Sabtu)
📌MasterClass Digital Marketing – Youtube
✅ 2pm – 6pm
💰 RM30 (Rangkaian DJ)
💰 RM50 (Rangkaian Luar)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Block the date & time utk hadir. Sikap nak tunggu waktu u free/ ready/ sesuai – payahlah rangkaian nak follow. Teamwork support rangkaian.

~DJ@DatoJah@
Dato’ Hjh Jahlilawati Abu Bakar
Pakar/ MultiJutawan Hatrik Network Marketing Pantas #1 Malaysia

Nota: Di sebabkan Covid-19, pls refer latest jadual yg dikeluarkan oleh DJ dari masa ke semasa

Alamat: 51-2, Jalan BK 5A/2, Bandar Kinrara 5, 47180 Puchong, Selangor
Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq
Waze: Bisnesjaya

HOTLINE: 011-1514 1369

Nak ke BisnesJaya Academy dgn public transport boleh naik LRT turun di Kinrara BK5. Jalan melenggang dlm 10 minit..

❗SANGAT PENTING: Jangan hanya beli produk sahaja, mesti beli sekali dengan set tools supaya duplikasi boleh berlaku dengan lebih efektif & efisien. Duplikasi lah yg sangat penting dalam bisnes Network Marketing nih!

Untuk membeli set tool sila hubungi Master Dealer Bandar Kinrara, Dato’ Hjh Jahlilawati melalui leader beliau Puan Siti Rohani @ Kak Ani (Operation Director BisnesJaya) dengan klik di bawah

Top 10 Alasan ke…

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 & 11…

DJ akan jelaskan dalam Training di BisnesJaya Academy secara mendalam setelah anda join nanti. Jom bersama rangkaian DJ! 😉

Kata Hikmat Prof. Dr. Hamka:

“Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba… datang tidak menentu masa… datang disaat kita kesempitan atau kesusahan.

Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba.

Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

 

Kata2 keramat DJ…

Ayuh rakan2 semua, kita dah jumpa lubok emas dah niii… tinggal nak gali jer lagiii… anda boleh pilih gali guna tangan ker, penyodok ker, tapi DJ bila dah jumpa lubok emas, DJ pilih gali guna cara yg cepat, mudah, & dapat banyak, DJ pilih gali guna traktorrrrr….!!!

Pssttt: Lubok emas terbaru DJ tanah gambut, lebih senang & laju… 🙂

“If You Want To Go FAST..
Go ALONE!

If You Want To Go FAST, FAR & BIG…
Let’s Go TOGETHER!”

WAHHH POWER! Sila tonton video akhir ini, & buat tindakan!

FAQ :

Anda boleh gunakan no akaun yang sama 3 kali

Boleh tetapi mesti dilakukan melalui HQ dengan mengisi template yang disediakan.

Anda boleh call ke talian Admin Hq di 011-16343118

Kita kena topup e-wallet dulu dan ada arahan whatsapp yang kita perlu hantar ke HQ untuk tujuan pemprosesan.

Ada 2 sebab:

  • Bonus anda belum mencecah RM50, maka bonus disimpan dulu dalam e-wallet anda
  • Ada kesilapan butiran bank semasa anda mendaftar tempoh hari. Sila semak dalam sistem TDC dan jika ada kesilapan anda boleh minta HQ buat pertukaran kepada yang betul.

1. Buat Bayaran

Kepada yg memperkenalkan biz ini kepada anda (upline) atau Dato’ Jah

Maybank Akaun No. 
014299206864
Jahlilawati Abu Bakar

logo-maybank-png-7

2. Whatsapp Nama, No.hp & Alamat

Kepada upline atau Dato’ Jah untuk kami courier atau anda datang collect.

Platinum RM2300

✔ 30 Kotak Susu C2Joy

✔ 10 Non-Woven Bag 

✔ 6 Shaker

✔ 1 Buku TableTalk C2Joy

✔ 1 Buku Pengalaman Pengguna

✔ 90 pcs Flyers DJ (30pcs x 3 Jenis Flyers)

Gold RM1000

✔ 12 Kotak Susu C2Joy

✔ 4 Non-Woven Bag

✔ 2 Shaker

✔ 30 pcs Flyers DJ (10pcs x 3 jenis Flyers)

Silver RM330

✔ 3 Kotak Susu C2Joy

✔ 1 Non-Woven Bag

✔ 1 Shaker

✔ 15 pcs Flyers DJ (5pcs x 3 Jenis Flyers)

Consumer RM120

✔ 1 Kotak Susu C2Joy

✔ 3 pcs Flyers DJ (1pc x 3 Jenis Flyers)

Repeat Order RM215

✔ 3 Kotak Susu C2Joy

✔ 1 Non-Woven Bag

✔ 9 pcs Flyers DJ (3pcs x 3 Jenis Flyers)

Jaminan 100% wang dikembalikan jika anda tidak dapat apa yg anda beli

Selamat Menyertai

Bisnes C2Joy

Team BisnesJaya

… hingga Maju Jaya

Untuk join/ beli anda boleh hubungi pengedar-pengedar berdekatan dengan kawasan anda seperti di bawah

Dealer2 #TeamDatoJah boleh letak nama kat website ini. *Tertakluk kpd terma & syarat – refer DJ.

SELANGOR

Puchong

  • Dato Jah [Ruby Director] 019-310 5171 
  • Elaine [PD] 012-6018205

 

Serdang

  • Cik Zaimah [Ruby Director] 011-1881 7710

 

Shah Alam

  • K Ani [PD] 017-879 5445

 

Gombak

  • Eh Pon [PD] 012-320 8232

 

Setia Alam

  • Zairul [PD] 010-788 9748

 

Kuala Selangor

  • Noor Rizam [Ruby Director] 014-222 2430
  • Harun Bariah  [PD] 010-508 6029
  • Siti Aryati  [PD] 019-601 5066

 

Tg Karang

  • Kak Ila 019-280 7303

 

Damansara

  • Suryana  019-222 2256

 

Sg Buloh

  • Amy Qadarsih Musa 019-210 7010

 

Saujana Utama Country Resort Sg Buloh

  • Rumaizah 019-250 4524

 

Klang

  • Noorjahan binti Abdul Razak 011-703 55008
  • Rozlin binti Abdul Razak 011-703 55010

 

Kapar Meru

  • Zainah Abdullah 017-275 0712

 

Kelana Jaya

 

Subang

 

Kota Raja

 

Selayang

 

Ampang 

 

Pandan

 

Hulu Langat

 

Kuala Langat

 

Sepang

 

Sg Besar

 

Sabak Bernam

 

WILAYAH PERSEKUTUAN

Wilayah Persekutuan

  • Dato Jah [Ruby Director] 019-310 5171

 

Kepong

 

Segambut

 

Wangsa Maju

 

Setiawangsa

 

Bukit Bintang

 

Cheras

 

Bandar Tun Razak

 

Seputeh

 

Lembah Pantai

NEGERI SEMBILAN

Negeri Sembilan

  • Dato Jah [Ruby Director] 019-310 5171 

 

Jelebu

 

Rasah

 

Telok Kemang

 

Rembau

 

Kuala Pilah

 

Tampin 

 

Jempol

 

MELAKA

Melaka

  • Dato Jah [Ruby Director] 019-310 5171 

 

Masjid Tanah

 

Alor Gajah

 

Tangga Batu

 

Bukit Katil

 

Bandar Melaka

 

Jasin

 

JOHOR

Johor 

  • Dato’ Jah [Ruby Director] 019-310 5171

 

Johor Bahru

 

Tebrau

 

Pasir Gudang

  • Faiza Hashim  012-455 1157

 

Gelang Patah

 

Tanjong Piai

 

Pontian

 

Kulai

 

Tenggara

 

Kota Tinggi

 

Batu Pahat

 

Simpang Renggam

 

Sri Gading

 

Ayer Hitam

 

Kluang

 

Parit Sulong

 

Sembrong

 

Mersing

 

Muar

 

Pagoh

 

Labis

 

Ledang

 

Segamat

 

PERAK

Perak 

  • Dato’ Jah [Ruby Director] 019-310 5171

 

Tanjung Malim

 

Teluk Intan

 

Bagan Datok

 

Pasir Salak

 

Tapah

 

Kampar

 

Gopeng

 

Lumut

 

Beruas

 

Parit

 

Batu Gajah

 

Tambun

 

Ipoh Barat 

 

Ipoh Timur

 

Sungai Siput

 

Padang Rengas

 

Bukit Gantang

 

Taiping

 

Bagan Serai

 

Parit Buntar

 

Larut

 

Lenggong

 

Gerik

 

KEDAH

Kedah

  • Dato’ Jah [Ruby Director] 019-310 5171

 

Kulim

 

Bandar Baharu

 

Baling

 

Padang Serai

 

Sungai Petani

 

Merbok

 

Sik

 

Jerai

 

Pendang

 

Pokok Sena

 

Padang Terap

 

Alor Setar

 

Kuala Kedah

 

Jerlun

 

Kubang Pasu

 

PULAU PINANG

Pulau Pinang

  • Dato’ Jah [Ruby Director] 019-310 5171

 

Bukit Mertajam

  • Nurulhuda  013-277 3292

 

Seberang Prai

  • Faridatulnur  019-867 1959

 

Bayan Baru

  • Fadzil Abd Aziz 017-416 9257

 

Balik Pulau

  • Marina Yusof 010-790 8267

 

Nibong Tebal

 

Batu Kawan

 

Permatang Pauh

 

Bagan

 

Tasek Gelugor

 

Kepala Batas

 

Tanjung

 

Jelutong

 

Bukit Bendera 

 

Bukit Gelugor

 

PERLIS

Perlis

  •  Dato’ Jah – [Ruby Director] 019-310 5171

 

Arau

 

Kangar

 

Padang Besar

 

PAHANG

Pahang 

  • Dato’ Jah – [Ruby Director] 019-310 5171

 

Kuantan

  • Dato’ Kelly  013- 983 9839

 

Rompin

 

Pekan 

 

Bera

 

Maran

 

Paya Besar

 

Kuala Krau

 

Temerloh

 

Bentong

 

Raub

 

Cameron Highlands

 

Lipis

 

Jerantut

 

Indera Mahkota

 

Pulau Tioman

 

TERENGGANU

Terengganu

  • Dato’ Jah – [Ruby Director] 019-310 5171

 

KualaTerengganu

  • Fikri  013-342 8380
 

Kemaman

 

Dungun

 

Hulu Terengganu

 

Marang

 

Kuala Nerus

 

Setiu

 

Besut

 

KELANTAN

Kelantan

  • Dato’ Jah – [Ruby Director] 019-310 5171

 

Kota Bharu

  • Dayang Hamiza Jaya [PD]  013-783 1974

 

Gua Musang

 

Kuala Krai

 

Jeli

 

Tanah Merah

 

Machang

 

Pasir Puteh

 

Ketereh

 

Rantau Panjang

 

Pasir Mas

 

Tumpat

 

Pengkalan Chepa

 

Kubang Kerian

 

Bachok

 

SABAH

Sabah 

  • Dato’ Jah – [Ruby Director] 019-310 5171

 

Tawau

  • Hamidah [PD] 012-868 0579
  • Pandari Tahir [PD] 010-811 8610 

 

Lahad Datu

  • Deen 010-7797933

 

Beaufort

 

Kimanis

 

Sipitang

 

Tenom

 

Kota Kinabalu

 

Sandakan

 

Keningau

 

Semporna

 

Papar

 

Penampang

 

Beluran

 

Tuaran

 

Ranau

 

Kota Belud

 

Kudat

 

Kota Marudu

 

Kunak

 

Putatan

 

Beluran

 

Kalabakan

 

SARAWAK

Sarawak

  • Dato’ Jah – [Ruby Director] 019-310 5171

 

Petra Jaya

  • Noorijah 013-624 6466

 

Kuching 

 

Miri

 

Sibu

 

Bintulu

 

Serian

 

Samarahan

 

Sri Aman

 

Marudi

 

Betong

 

Sarikei

 

Kapit

 

Bau

 

Limbang

 

Saratok

 

Mukah

 

Simunjan

 

Lawas

 

Belaga

 

Lundu

 

Mambong

 

Kanowit

 

Lubok Antu

 

Selangau

 

Julau

 

Itu la… tak check-it-out sendiri tak tahu! Kepada yang dah check-it-out – usah bertangguh lagi, nanti kawan-kawan & sedara-mara U yang akan prospekting U balik! Ini FENOMENA ARUS DERAS yang tak dapat ditahan-tahan, tak boleh elak, better U yang join dulu & prospekting mereka. Kepada yang dah join, usah lambat-lambat – Gali Guna Traktorrrr…!!!!! 🙂

Teman-teman

Jika apa yang anda lakukan sekarang memungkinkan anda mencapai impian anda, teruskanlah, tetapi Jika tidak, ayuh UBAH lah! SAMBUTlah PELUANG yg POWER ini! Kepada yang dah menyambutnya – BUAT BETUL2 CARA MUDAH, PANTAS, & MAKSIMUM INCOME – DJ tunjukajar di Sistem “Base-4-Serangkai” BisnesJaya.

DJ nak bawa orang-orang yang ikut DJ – berjaya!

Tidak kiralah mereka ni dari rangkaian bisnes DJ terdahulu atau dari rangkaian orang lain yang nak ikut, juga yang bukan orang-orang dari bisnes terdahulu – itu lebih ramai!

Supaya kita sama-sama berjaya dapat the truly recurring pasif income!
Bezanya – banyak dengan sikit, cepat dengan lambat – kita yang pilih!

Jadilah orang-orang yang bijak… ke arah Multiple Source of Income & Pendapatan Pasif yang sebenar-benarnya – berterusan & meningkat pulak tu, insyaAllah.

MyC2Joy.com © 2021

DILARANG mengeluarkan mana-mana kandungan website ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali, tanpa kebenaran bertulis daripada BisnesJaya Group.